Колишній працівник прокуратури Кіровограда Анатолій Душинський, якого обвинувачують у скоєнні ДТП зі смертельними наслідками, продовжує заперечувати свою провину.

Про це заявив його адвокат у ході слухання справи в Новомиргородському районному суді сьогодні, 6 серпня, передає власний кореспондент Точки доступу в Новомиргороді.

Захисник Душинського також вважає недоведеним той факт, що батько збитого екс-прокурором хлопчика зазнав «моральних і матеріальних страждань».

— Це ще треба довести, — сказав він у відповідь на оголошену суму моральної та матеріальної компенсації, яку вимагає потерпіла сторона — 450 тисяч гривень.

Нагадаємо, колишній працівник прокуратури Анатолій Душинський минулого року за кермом позашляховика Mitsubishi Pajero збив в обласному центрі 17-річного кіровоградця Сашка Богатирьова і втік з місця пригоди.

Раніше Душинський заявляв, що не бачить підстав для свого перебування в СІЗО.

Справу Душинського нині розглядає Новомиргородський районний суд. Раніше справу розглядали суди в Кіровограді та Олександрівці, щоразу відкладаючи слухання.


ОНОВЛЕНО о 15:16. Судове засідання у справі колишнього працівника прокуратури Кіровограда Анатолія Душинського продовжиться 8 серпня.

Перерву в засіданні зробили для того, щоб Анатолій Душинський та його адвокат привели свідка, який має розповісти, що Душинський у день, коли сталася смертельна ДТП, не вживав алкоголь.


Головне сьогодні