Анатолій Бузник і п'ять футболістів покинули кіровоградську «Зірку».

Це стало відомо після вчорашньої прес-конференції президента ФК «Зірка» Максима Березкіна, пише SportРепортер.

Також було повідомлено, що кіровоградську команду очолив Самір Гасанов.

Максим Березкін повідомив журналістам і вболівальникам, що після чергових невдач нашої команди в поєдинках з ФК «Суми» та криворізьким «Гірником» прийняв непросте рішення розлучитися з головним тренером команди Анатолієм Бузником і ще п'ятьма провідними виконавцями.

Вирішено припинити співпрацю з голкіпером Дмитром Козаченко, захисником Вадимом Родіною і хавбеками Сергієм Рожком, Віталієм Сокуренком та Іваном Рудницьким. При цьому Максим Березкін наголосив, що вважає Анатолія Бузника висококваліфікованим фахівцем з великим потенціалом, який з низки причин не вдалося реалізувати в кіровоградській команді.

Місце Анатолія Бузника зайняв його помічник Самір Гасанов, який, на думку президента ФК «Зірка» вже «дозрів» для самостійної роботи.

Нагадаємо, що Самір Гасанов - вихованець кіровоградського футболу, був одним з кращих півзахисників і капітаном «Зірки» на початку 90-х років минулого століття. Потім вже в якості асистента Юрія Коваля виводив «Зірку» у вищу лігу. Допомагати Саміру Назимовичу у вирішенні поставлених завдань буде ще один відомий у минулому гравець кіровоградської «Зірки» Сергій Лавриненко.


Головне сьогодні