Сьогодні, 19 лютого, в громадському просторі Krop:hub у Кропивницькому відбулася зустріч із українським телеведучим, волонтером, політиком, громадським діячем і актором Сергієм Притулою, передає Точка доступу.

Із кропивничанами він говорив про те, чи можна залишатись поза політикою та чи можуть бути поза політикою спорт та культура.

Зокрема Притула зазначив, що два найбільші запити наразі в суспільстві – це запити на безпеку та справедливість. Але деякі українці втомилися чекати змін на краще і переїхали жити в інші країни. Але це не конструктивний шлях. Конструктивний шлях – той, який закріплений в Констиції України – не лише обирати, а й бути обраним, аби крок за кроком змінювати реальність. А саме – іти у владу.

Я зараз їжджу містами України і закликаю людей не тікати, не боятися, не треба соромитися і не треба реагувати на те, що нам говорили роками люди, які хочуть лишатися і надалі у політиці. Нам говорили, що політика – це брудна справа і порядним людям там робити нічого. Таким чином, певна когорта людей, які вважають себе недоторканими і єдиними, хто може займатися політикою, відсікають інших від можливості управляти процесами, – сказав він і додав, що кожен, хто хоче змін на краще і є фахівцем в певній царині, має боротися за владу на рівні громади чи країни.

Притула також розповів, що з червня минулого року створює нову політичну партію. Нині збирає навколо себе однодумців. Зокрема їздить містами, спілкується з людьми і визначає тих, з ким може співпрацювати на цьому шляху.

Трансляцію зустрічі можна переглянути на сторінці Krop:hub у фейсбуці.

Читайте також: Практичний тренінг із військової підготовки провели у Кропивницькому (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Текст: Лілія Кочерга

Фото: Олександр Козловський


Головне сьогодні