Як вже інформувала Точка доступу своїх читачів, призначення заступником міського голови з гуманітарних питань Наталію Дзюбу, яка є представником "Опозиційного блоку", викликало розкол між депутатами більшості та міським головою Андрієм Райковичем. На думку народних обранців, призначення саме цього кандидата – це зрада інтересів громади. 

Про це йшла мова під час сьогоднішньої прес-конференції, передає з місця подій кореспондент Точки доступу. 

Як зазначив керівник фракції "Батьківщина" Олександр Цертій, міський голова висунув Наталію Дзюбу як кандидата на дану посаду, одноосібно не дослухаючись до думки більшості.

Коли ми дізнaлись, що вонa будe розглядaтись як зaступник, ми нaмaгaлись його пeрeконaти, що тaких кaдрових помилок робити нe можнa. Aлe всі нaші аргументи нe мaли успіху, – наголосив Олександр Цертій.

Він додав, що не сумнівається в професіоналізмі Наталії Дзюби, але на такій важливій посаді, на думку депутата, має бути патріотична людина.

Ми готові голосувати за тих людей, які будуть професіоналами і патріотами, – говорить Олександр Цертій.

Він додав, що депутати більшості не чули програми Наталії Дзюби та її плану дій на посаді заступника міського голови з гуманітарних питань, а він, на думку народних обранців, має бути обов'язково. 

Вони хочуть бачити на цій посаді професіонала з чітким планом дій по розвитку даної галузі в місті, і щоб ця людина мала демократичні та патріотичні переконання.


Головне сьогодні