Переможець на позачергових виборах по округу №102 до Верховної Ради Олесь Довгий заперечує свою причетність до нападу на автомобіль, в якому пересувалися кандидати в депутати від "Блоку Петра Порошенка" Сергій Лещенко, Світлана Заліщук та Мустафа Найєм в Кіровоградській області.

Про це він сказав на прес-конференції, передають „Українські новини”.

"Я вас інформую, що про цей автобус (з журналістами) і про інші провокації я дізнався з Інтернету. Я також направив всі матеріали і звернення в Генпрокуратуру і МВС, і я, напевно, більше за всіх зацікавлений в тому, щоб ця обставина теж дійшла до свого логічного завершення і була розслідувана до кінця ", - заявив він.

Довгий стверджує, що у нього немає будь-яких причин здійснювати напад на журналістів або своїх опонентів по округу. В той же час, кандидат вважає, що деякі початківці політики намагаються побудувати свою кар'єру на "чорному піарі" Довгого.

"Окремі початківці політики таким чином пробують, можливо, піаритися, будувати свою власну кар'єру, але в принципі це виглядає не смішно. Цирк поїхав, а клоуни залишилися", - сказав Довгий.

Він підкреслив, що виграв на виборах не рахунок підкупу, а за рахунок багатогодинних зустрічей з виборцями на окрузі.

Нагадаємо, Довгий як самовисуванець виграв вибори в депутати Ради в одномандатному виборчому окрузі №102. Він набрав 29,9% або 24375 голоси виборців за результатами підрахунку 100% електронних протоколів дільничних комісій.

26 жовтня невідомі камінням розбили автомобіль, в якому пересувалися Найєм, Заліщук і Лещенко, в Кіровоградській області. Вони як журналісти розслідували можливі факти підкупу виборців з боку Довгого на окрузі №102.


Головне сьогодні