Американський режисер Олівер Стоун можеє зняти фільм про гучне вбивство російського журналіста Влада Лістьєва, яке сталося 20 років тому.

Про це пише "Обозреватель".

Робоча назва запланованої стрічки – "Лістьєв: Надія вмирає останньою". Це відсилання до репліки Лістьєва, з якою він почав свій останній ефір в передачі "Час пік".

У проекті братимуть участь російські продюсери, фільм зніматиметься виключно на російські гроші. Автори ідеї хотіли б бачити в режисерському кріслі голлівудського постановника Олівера Стоуна, йому вже відправили відповідну пропозицію.

Журналіст і телеведучий Владислав Лістьєв (політичні ТВ-програми "Тема", "Час пік") був застрелений в під'їзді свого будинку 1 березня 1995 року. На той момент медійник знаходився на піку популярності. Його вбивцю так ы не знайшли.

У майбутньої стрічки поки немає готового сценарію. Продюсери оголосили відкритий конкурс для всіх бажаючих, вказавши, що акценти сюжету повинні бути розставлені на роках популярності ведучого, останніх 24 годинах його життя або ж на розслідуванні вбивства.


Головне сьогодні