Відома телепара, що полюбився глядачам у проекті «Голос.Діті», Катя Осадча та Юрій Горбунов, приступила до роботи над новим проектом на телеканалі «1 + 1».

Катерина Осадча стане ведучою національного дитячого талант-шоу «Маленькі гіганті». Вона буде підбадьорювати маленьких учасників перед виходом на велику сцену і заспокоювати їх після виступів.

«Катя просто бездоганна у роботі з дітками - в цьому всі переконалися ще під час проекту« Голос.Діті ». Молоде покоління її обожнює, бачить у ній авторитет і приклад для наслідування. Вона успішна, смілива, добра, принципова. Каті досить погляду, щоб заспокоїти дитину або подарувати їй абсолютну впевненість у собі», - вважає продюсер проекту Володимир Завадюк.

Але Юрій Горбунов не складе Каті компанію в якості ведучого, а візьме на себе роль судді проекту.

«Юрію належить непроста роль судді дитячого проекту. Разом ще з двома колегами він буде вирішувати, яка з команд повинна покинути проект. Вибирати кращих серед особливих талантів нелегко, проте у Юрія добре серце і прекрасне почуття гумору, і він зможе приймати справедливі рішення на проекті максимально безболісно для дітей», - переконані продюсери «1 + 1 Продакшн».

Виступи команд маленьких талантів у проекті будуть оцінювати троє зіркових суддів, кожен з яких відповідає за свій жанр. Імена двох інших суддів поки тримаються в таємниці.

Готувати дитячі команди до виступів будуть шестеро знаменитих наставників. Ними стали телеведуча Ольга Фреймут, актори театру і кіно Ірма Вітовська та Володимир Горянський і зоряні молодята Володимир Дантес і Надя Дорофєєва. Ім'я ще одного наставника досі тримається в секреті. Але згадуючи оригінальний виступ Наталії Могилевської на концерті «1 + 1» до Дня Незалежності «Незалежність - це ти», можна припустити, що це може бути вона.

«Маленькі гіганті» - нове дитяче талант-шоу телеканалу «1 + 1», участь у якому візьмуть діти віком від 4 до 12 років, що володіють різножанровими талантами: вокалісти, танцюристи і таланти оригінального жанру. Кожна команда складатиметься з 4 учасників. Переможцем проекту стане ціла команда.

115358


Головне сьогодні