У Кропивницькому підприємці реалізують чотири бізнес-проєкти, які співфінансуватимуться міською радою.

Про це повідомляє Точка доступу з посиланням на пресслужбу міськради.

Проєкти розглянула координаційна рада з питань розвитку підприємництва на своєму засіданні.

Перший проєкт – "Облаштування крафтової пекарні-кав'ярні". Його мета – створити привабливий та унікальний закладу, де будуть представлені різноманітні види випічки та смаколиків, виготовлених за старовинними та традиційними європейськими і національними рецептами, підвищення привабливості та іміджевості міста.

Другий проєкт "Кропивницькі печериці" – створення першої в Кропивницькому тепличної ферми з вирощення екологічно чистих печериць.

Третій проєкт "Облаштування танцювальної студії "THREE AND HALF". Його реалізація сприятиме створенню простору для учасників різної вікової категорії та хореографів, які зможуть розвивати свої навички, виражати свою творчість та сприяти розвитку сучасної хореографії в цілому.

Четвертий проєкт "Облаштування екофрендлі кав'ярні "Зілля". Заявниця проєкту повідомила, що кав'ярню можна буде відвідувати з домашніми улюбленцями (pet-friendly).

Усі проєкти погодили для надання фінансової підтримки на умовах співфінансування з Регіональним фондом підтримки підприємництва у Кіровоградській області коштом Програми розвитку малого і середнього підприємництва у Кропивницькому.

Підприємці, які представляли на засіданні Координаційної ради свої проєкти, дуже різні: хтось професійний викладач із солідним професійним досвідом, хтось тільки навчається, а хтось займається волонтерською діяльністю.


Фото: з сайту Кропивницької міської ради

Читайте також: MedHub. Центр із домедичної допомоги відкрили в медколеджі у Кропивницькому (ФОТО)

 


Головне сьогодні