Десантник із Кіровограда Олександр Пономарьов, який дивом вижив після тяжкого поранення в зоні АТО, лікується в київському шпиталі й потребує подальшого лікування за кордоном.

Про це йдеться на сторінці «Волонтерська сотня» у facebook.

«Сашко отримав тяжке поранення під Червоним Лиманом, виконуючи завдання у складі розвідгрупи. Снайперська куля пройшла через бік, незахищений бронежилетом, пробила ребра, легеню, пошкодила хребет і вийшла через інший бік. Вже будучи тяжко пораненим і паралізованим, Сашко продовжував відстрілюватись. Групі чудом вдалося відбити напад бойовиків. І також чудом хлопець вижив. Вертольотом його евакуювали до Харкова, а звідти – до Київського військового госпіталю», - йдеться в повідомленні.

«Вже у Києві сталося ще одне чудо. Прикутий до ліжка, під крапельницею, просто в Госпіталі Олександр одружився зі своєю коханою дівчиною Оленою. Олена говорить про свого чоловіка так: «Є багато добрих людей на світі. Але наскільки порядної і світлої людини як Сашко я не зустрічала ще ніколи. Кілька років тому Сашко повернув мене до життя і тепер я поверну життя йому. Він буде ходити, бо я страшенно його люблю!»

Давайте разом допоможемо Сашкові і Олені, щоб ця казка мала щасливий кінець! Нам треба зібрати понад 100 тисяч доларів і відправити Олександра Пономарьова в Ізраїль на лікування та реабілітацію, щоб дати шанс молодому чудовому хлопцеві відновитись і жити повноцінним життям.

Ми збираємо кошти на рахунок дружини Олександра Пономарьова Олени.

Ось реквізити для переказу коштів:

Карта ПриватБанку:

5168 7572 5335 6457

Отримувач: Пономарьова (Прусовська) Олена Володимирівна

Рахунок для платежу: 29244825509100

МФО 305299

ЄДРПОУ 14360570

ІПН: 3157523441

Контактний телефон Олени: 093-362-25-52».


Головне сьогодні