Виставка кіровоградського художника й галериста Андрія Кадигроба до Міжнародного дня шульги відкрилась у відділі Кіровоградського обласного художнього музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» вчора, 13 серпня.

Про це Точці доступу повідомили в обласному художньому музеї.

Міжнародний день шульг — International Lefthanders Day — відзначається щороку 13 серпня.  Світ давно визнав ліворуких унікальними людьми  з самобутніми талантами. Серед них є багато відомих особистостей,  у тому числі  й Андрій Кадигроб.

Художник працює в техніці олійного живопису, в жанрах пейзажу та натюрморту, надає перевагу традиційному реалістичному живопису.

Він – активний учасник багатьох обласних та всеукраїнських художніх виставок. Персональні виставки молодого автора пройшли в обласному художньому музеї, у Кіровоградському міському художньо-меморіальному музеї Осмьоркіна, у київських галереях та Національному заповіднику «Софія Київська» в рамках проекту «Скарби музеїв України на святій землі Софії Київської». Твори експонуються в приватних галереях Києва, Праги, Будапешта, Парижа та інших міст світу.


Головне сьогодні