Мережа 30 книгарень "Книгарня "Є", включно з книгарнею у Кропивницькому, передали воїнам Сил спецiальних операцiй Збройних Сил України понад двi сотнi книг, зокрема в обласному центрi читачi зiбрали близько пiв сотнi видань.

Цю iнформацiю Точцi доступу пiдтвердив директор з розвитку "Книгарня "Є" у Кропивницькому Андрiй Домаранський.

Зібрали класичну літературу, фантастику, детективи. За словами Андрiя Домаранського, це вже другий транш, органiзований мережею книгарень. Перший раз армії передали близько 500 книг. 

Завдяки вiдвiдувачам "Книгарня "Є", помаленьку озброюємо нашi Сили спецiальних операцiй новими книжками. Днями передали черговий транш з кiлькох сотень книг, але цього разу менше нiж попереднього. Думаю, разом можемо виправити ситуацiю, — розповiв вiн.

"Книги спецiального призначення" — спiльний проєкт Сил спецiальних операцiй Збройних сил України та мережi "Книгарня "Є", спрямований на пiдтримку українського вiйська. Зародився проєкт саме у Кропивницькому. 

Мета проєкту — забезпечити наших воїнiв сучасною свiтоглядною лiтературою, читання якої є особливо значимим в умовах вiйни та нескiнченних iнформацiйних атак.

Книга — це зброя, тому ми плануємо регулярно поповнювати бiблiотеки ССО ЗСУ книгами з нашого асортименту у якостi свого вкладу в озброєння наших захисникiв, — йдеться на сторiнцi iнтернет-магазину мережi.

Крiм того, кожен вiдвiдувач магазинiв та iнтернет-крамницi мережi "Книгарня "Є" може придбати книги зi спецiально визначеного перелiку та залишити їх в книгарнi для подальшої передачi воякам ССО ЗСУ, у якостi дарунку вiд покупцiв.

Повний перелiк книг можна переглянути за посиланням.

Як замовити чи придбати книгу для воїна офлайн, читайте тут.

Читайте також: У Кропивницькому художниця продає картини, щоб порятувати хворого батька (ФОТО)


Головне сьогодні