Кіровоградець Євген Коноплянка визначився, де хотів би продовжити свою кар'єру.

Півзахисник Дніпра Євген Коноплянка прокоментував  перехід в Рому, який так і не відбувся:

"Чи реальний був перехід в Рому? Так, дійсно Рома цікавилася мною. Не знаю, чи цікавиться зараз, після моєї відмови. Може, вони трохи засмучені, але це життя, це футбол. Хтось погоджується, а хтось - відмовляється .

На цей раз клуби домовилися. Минулого разу у випадку з Ліверпулем вже я був усім задоволений, прагнув туди потрапити, але клуби не домовилися. Зараз вийшла ситуація протилежна, адже клуби домовилися, а я - ні. Так буває в житті.

Почнемо з того, у мене з самого дитинства була мета - грати в Англії. Це один з найсильніших чемпіонатів, і поки я не "старпер", хочу спробувати свої сили там. Дай Бог, все вийде. Чому не погодився на пропозицію Роми? Тому що пообіцяв президенту Дніпра дограти контракт з клубом до кінця.

Насправді, ці дні були не дуже легкими. Голова була забита лише цим трансфером. Багато чого в голові крутилося. Вже залишився один день, і я прийняв для себе рішення, що моя мета - грати в англійській Прем'єр-лізі.

Не розумію, як так швидко чутки поширилися, що я вже приїжджаю в Рим на медогляд. Для кого це потрібно? Кожен займається своєю справою.  Це була чергова качка, адже я нікуди не летів. Зараз я в Дніпрі і поки нікуди не йду ", - запевнив Коноплянка.

Нагадаємо,днями генеральний директор ФК “Дніпро” Андрій Стеценко підтвердив факт переговорів з італійською “Ромою” про трансфер півзахисника “Дніпра” Євгена Коноплянки.

Тоді ж йшлося про цікавість до футболіста французького клубу, а також британців.

Ще раніше виконавчий директор «Дніпра» Андрій Русол заявляв про те, що клуб не продаватиме Коноплянку.


Головне сьогодні