У Кіровограді відбудеться декілька заходів, які можна відвідати вихідними, 8 та 9 листопада.

Субота, 8 листопада.

На пл. Б. Хмельницького з 8.00 відбудеться ярмарок-продаж сільськогосподарської продукції, присвячений Дню працівників сільського господарства. На ярмарку будуть широко представлені овочі й фрукти, м'ясо, птиця, риба, мед, яйця, олія, цукор, кондитерські вироби та багато іншого за доступними цінами.

О 16:00 у Студії на Дворцовій (вул. Дворцова 12) відбудеться презентація благодійного проекту «Частинка миру». Тут кіровоградці зможуть придбати футболки з патріотичним дизайном, художники створять кілька унікальних речей для продажу.

Також 8 листопада стартує чемпіонат Кіровоградської області з футзалу. Участь в даних змаганнях візьмуть 32 команди, які поділені на чотири ліги. Матчі відбуватимуться у спортивних залах Енергоспорт (змагатимуться команди «Екстра ліги») та СДЮШОР-2 (матчі за участі команд першої, другої та третьої ліг).

Неділя, 9 листопада.

В готелі “Турист” проводитимуть кінопроби комічних короткометражок «Байки».

В приміщенні бібліотеки ім. О. М. Бойченка відбудеться чергове засідання студії творчого настрою «фАРТ».

Тема – «Фіалки з бісеру». Для роботи потрібно мати проволоку для бісероплетіння та бісер двох кольорів (зелений – обов’язково, другий – на вибір).

О 14.00 на площі Героїв Майдану молоді кіровоградські поети проведуть концерт українського слова до свята Української мови та писемності. На концерті буде діяти збір коштів на допомогу українським військовим.


Головне сьогодні