У Знам'янці обласна бальнеологічна лікарня оновить обладнання для реабілітації пацієнтів після інсультів. Також планують оновити й інші, розповів Точці доступу керівник закладу Юрій Вісяніков.

Обладнання направлене на відновлення рухливості кінцівок. І не тільки це. Там є спеціальні бруси, щоб вчитися заново ходити. Апарати підходять для різних типів ускладнень: для тих, хто майже повністю відновлений і тих, у кого рухливість на нулі, – розповів він.

За словами керівника, нині в лікарні є обладнання для реабілітації після інсультів. Проте його потрібно оновити, щоб підвищити ефективність лікування. 

Також ми купуватимемо прилад для надвенного опромінення крові. Це такий "браслет", який чіпляється на руку і опромінює кров: вбиває віруси та мікроби. Оновимо також обладнання для електропроцедур.

Вартість закупівлі – мільйон гривень. Його придбання триватиме до півтора місяця. Вартість одного дня лікування, харчування та проживання в закладі коштує 960 гривень на добу.

Оптимальний курс реабілітації триває 13 днів. Але пацієнт може сам дивитися по своїх відчуттях, часу та можливостях.

Записатися на курс можна без направлення сімейного лікаря.

Телефони для довідок та бронювання:

  • 067 520 46 06, 
  • 067 520 46 15 (у вечірній та нічний час)

Фото пресслужби Кіровоградської обласної ради

Читайте також: Лікування у формі гри, соляна кімната та робота з психологом: у Кропивницькому працює надсучасне відділення реабілітації

 


Головне сьогодні