У Світловодську йде рейдерське захоплення місцевого підприємства СП ТОВ "Світловодськпобут".

Про це у Facebook на сторінці групи "Світловодськ патріотичний" написав Олександр Покора.

– З боку рейдерів керує мер міста Котенко. Трудовий колектив просить допомоги в жителів міста Світловодськ. Зараз прийти до підприємства по вул. Крупської 2А, – йдеться у записі.

Точка доступу зв’язалася з Олександром Покорою, який є працівником ТОВ "Світловодськпобут", зокрема начальником дільниці теплових мереж. За словами чоловіка, до підприємства під’їхала група невідомих молодиків спортивної статури, які намагалися зайти на територію підприємства, пред’являючи сфальсифіковані документи про рішення співзасновників змінити чинного директора ТОВ Володимира Михайлика.

Трудовий колектив та мешканці міста, які почали підходити до місця події, аби стати на захист підприємства, не дозволили їм це зробити. Міліція у конфлікт не втручається. За словами Олександра Покори, правоохоронці приїхали за викликом, але згодом поїхали звідти.

У "Світловодськпобут" кажуть, що конфлікт виник через бажання міської влади, зокрема, мера Юрія Котенка, змінити директора підприємства. Сам Котенко зараз відсутній на місці подій, проте був на території підприємства вчора.

Працівники "Світловодськпобуту" звинувачують міського голову та його прибічників в підробці документів та підписів, на підставі яких зараз намагаються змінити керівництво підприємства.

Ситуацію, що склалася сьогодні навколо "Світловодськпобуту", в УМВС області прокоментували так:

- Дане підприємство в рівних частинах належить як комунальному господарству, так і акціонерам. Тож єдиним правовим виходом є вирішення конфлікту у судовому порядку. В жодному випадку не слід вдаватися до провокацій та силових сутичок. Оскільки організація чи участь у бійках може мати для її фігурантів серйозні правові наслідки, - йдеться в заяві СЗГ УМВС в області.


Головне сьогодні