Сьогодні, 5 червня, 10-річному Тимофію Горовому нарешті зняли гіпс. Про це повідомила мама хлопчика Тетяна.

Нагадаємо, Тимофій Горовий став жертвою хибного діагнозу, без рентген-дослідження поставленого травматологом кіровоградської обласної дитячої лікарні – при вколоченому переломі його лікували розрив зв’язок.

Читайте також: Через хибний діагноз 10-річний Тимофій більше місяця не може вийти з квартири, мамі погрожують криміналом (ФОТО)

Розмалювали перед тим, як попрощатися з ним (з гіпсом, – Ред.) Сьогодні зняли гіпс в клініці на Шевченка в 504 каб. Лікар сказав, що з ніжкою все добре, потрібен час на реабілітацію, місяць без фізичних навантажень. Але ж знову таки... в рентген-знімку відмовлено, аргумент: 1) не має потреби, вже все зрослося і все добре; 2) не працює в клініці рентген типу. Ваше право, їдьте десь зробіть, але не потрібен він вам… Але ж на то потрібно мати направлення від лікаря? В процедурах теж відмовлено. Але ж коли це, як мінімум, лікувальна фізкультура шкодила реабілітації після травми? Цитата: "Хотите, я вам сиропчик назначу, он способствует выздоровлению?"

Словом – дивуюсь і далі!!!

Тіма геть потихеньку ходить, сильного болю немає. Вирішили пару днів почекати, якщо що, то знов у травмпункт в обласну (обласну дитячу лікарню, – Ред.) звернемося, – написала Тетяна Горова у Фейсбуці.


Головне сьогодні