Заступник міського голови Чернівців Олександр Паскар, який пішов служити добровольцем, на три дні повернувся до Чернівців. Чиновник каже, що ще не встиг скучити за роботою в міській раді, а заняттями на полігоні він задоволений.

"За цей місяць я побував у трьох місцях дислокації – в Яворові, Сумах і на Київщині. Протягом цього часу ми відновлювали наші військові навички. Мені дуже приємно, що зі мною є багато чернівецьких – не називатиму прізвища, але по іменах можу згадати: це Андрій, Павло Павлович, Сергій, Віталій, Ярослав… Це хлопці, які були призвані разом зі мною. Звичайно, ми тримаємося "купки", - розповів заступник мера.

"Я ніколи не приховував, що був у Партії регіонів з 2000 року. Коли я поїхав у Яворів, "Свобода" відправляла своїх хлопців з Кіцманя. І нормальні у мене склалися стосунки з лідером "Свободи" Віталієм Мельничуком. Ніколи не треба думати, що, якщо ти чиновник, мер, депутат, то ти якась особлива людина", - каже він.

"З Русланом Кошулинським зустрічався на полігоні в Яворові. Він так само служить – незважаючи на те, що був нардепом попереднього скликання і навіть віце-спікером. У кожного є свій шлях, але напрямок в усіх один. І коли розгортаються сварки через якісь політичні погляди, то це ні до чого доброго не доведе. Я завжди казав: "Хлопці, кожен стоїть на своїх політичних поглядах. Але, якщо впаде снаряд, він не буде дивитись, хто ти – колишній комуніст, свободівець, чи з "Правого сектору", - додав О. Паскар.

Разом з тим, Паскар розповів, що за чиновницькою роботою в мерії він не скучив.

"Скажу відверто: морально я там відпочиваю. Відпочиваю від того тягаря, який був тут. Там є конкретні завдання, які людина повинна виконати. А тут, у чиновника, треба постійно думати, враховувати різні політичні течії, групування серед депутатів. Скажу просто і відверто: я там відпочиваю", - додав заступник мера.

Джерело: Молодий буковинець


Головне сьогодні