На Кiровоградщинi полiцейськi викрили низку фактiв незаконного обiгу пiдакцизної продукцiї, вилучили понад 700 лiтрiв алкоголю та бiльше 7,5 тисяч пачок цигарок.

Про це повiдомляє Точка доступу з посиланням на пресслужбу ГУ НП в Кiровоградськiй областi.

Так, в Олександрiвцi задокументували факт продажу сигарет без акцизних марок. Пiд час проведення огляду мiсця подiї полiцейськi вилучили понад 2300 пачок продукцiї.

У Голованiвському районi виявили чоловiка, який на власному автомобiлi з метою продажу перевозив без акцизних марок алкоголь об’ємом близько 300 лiтрiв та близько 5000 пачок цигарок.

За цими фактами правоохоронцi розпочали кримiнальнi провадження за ч. 1 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберiгання, збут або транспортування з метою збуту пiдакцизних товарiв) Кримiнального кодексу, триває досудове розслiдування.

Крiм того, у Гайворонi до вiддiлення полiцiї надiйшло повiдомлення про те, що у мiсцевому торговельному закладi торгують алкоголем та цинарками із порушеннями. У ходi проведення перевiрки вилучили бiльше 130 лiтрiв пива та слабоалкогольних напоїв, 130 лiтрiв алкоголю та понад 180 пачок тютюнових виробiв. Вiдносно власника закладу склали два адмiнiстративних протоколи за ч. 1 ст. 156 (порушення правил торгiвлi) та ч. 1 ст. 164 (порушення порядку провадження господарської дiяльностi) КУпАП.

Також у Долинськiй виявили факт продажу алкогольних напоїв без вiдповiдної лiцензiї та тютюнових виробiв без марок акцизного податку. Тож вилучили 180 лiтрiв алкоголю та кiлька десяткiв пачок цигарок. За фактами порушень склали адмiнiстративнi протоколи за ч. 1 ст. 156 та ч. 1 ст. 164 КУпАП.

Роботу в даному напрямку продовжують.

Читайте також: Молодика, який перебував у розшуку, затримали в Кропивницькому


Головне сьогодні