Трагедія сталася в одному із сіл Новгородківського району днями.

Про це Точці доступу повідомило джерело у правоохоронних органах.

Вдень до подружжя пенсіонерів завітав 25-річний односельчанин і попросив позичити грошей. Почувши відмову, він взяв сковорiдку, яка стояла на столi в будинку, та ударив нею по головi господаря 1939 року народження.

Коли нещасний упав, зловмисник взяв зі столу ножа і кілька разів вдарив ним пенсіонера. Після цього убивця пішов до кімнати, в якій знаходилася господиня – пенсіонерка 1931 року народження. Побачивши зловмисника з ножем, жінка злякалася, дістала 1000 гривень і віддала нападнику. Однак він не пожалів стареньку і вдарив її кілька разів ножем. Тоді душогуб пішов геть, викинувши ніж у лісосмузі неподалік місця подій.

Тіла загиблих виявила наступного дня знайома, яка приїхала до подружжя погостювати.

В результаті оперативно-розшукових дій правоохоронці затримали зловмисника. Свою провину він визнав повнiстю. Під час огляду його домоволодiння вилучили 501 гривню, які він не встиг витратити, в лiсосмузi знайшли і знаряддя вбивства – кухонний нiж.

Зловмисника затримали згiдно ст. 208 КПК України. Йому повiдомили про пiдозру у вчиненнi кримiнального правопорушення за п. 1 ч. 2 ст. 115 КК України.


Головне сьогодні