Газета "Спортревю New" починає виходити у світ на Кіровоградщині.

Фактично - це відродження колись популярного спортивного видання "Спортревю". Презентація оновленої газети для спортсменів та вболівальників пройшла сьогодні, 24 липня.

Видання виходитиме завдяки фінансовій підтримці президента ФК "Зірка" Максима Березкіна.

У коментарі для Точки доступу головний редактор, відомий спортивний журналіст Юрій Ілючек запевнив: незважаючи на "футбольний" профіль діяльності інвестора, газета буде представляти усі види спорту та буде орієнтуватся на усіх, хто любить та шанує спорт. Головним принципом роботи видання він назвав формування позитивного спортивного іміджу Кіровоградщини, популяризацію досягнень та успіхів області у спорті. Матеріали будуть майже виключно авторськими, місцевої тематики.

Читачам обіцяють не вдаватися до тотальної критики спортивних функціонерів - за словами Юрія Ілючека, газета буде звертати увагу спортивних керманичів на ті чи інші проблеми виключно з метою їх вирішення.

Більд-редактор видання Руслан Мусієнко розповів: матеріали будуть повністю орієнтовані на заходи та змагання, у яких беруть участь спортсмени з Кіровоградщини - від районних змагань до Олімпійських ігор та світових чемпіонатів. "Спортревю New" розповідатиме про успіхі спортсменів-земляків та спортивні досягнення, якими пишатиметься Кіровоградщина. За його словами, газета відкрита для співпраці з усіма, хто має стосунок до фізкультури та спорту.

Фото Олександра Козловського, Точка доступу

IMG_9594IMG_9596IMG_9597


Головне сьогодні