На центральному ринку окупованого Свердловська продавці продовольчих товарів піддаються тотальним перевіркам на предмет продажу товарів українських виробників. Перевіряючі органи свої дії пояснюють набранням чинності заборони ввезення на територію Росії всіх українських продуктів. Здивованим підприємцям було заявлено, що тепер продукти і товари можна закуповувати тільки в Російській федерації, при цьому мати на руках необхідно всі податкові та митні документи.

А сьогодні підприємці Луганська провели мітинг біля стін "будинку уряду" - будівлі колишньої Луганської обласної державної адміністрації. Як повідомляють користувачі соціальних мереж, основною вимогою мітингувальників було зниження ставок оподаткування та скасування касових квитанцій та чеків.

Як повідомляє рух луганських сепаратистів "Луганська гвардія" на своїй сторінці в соціальній мережі "В контакті", до мітингувальників вийшов "міністр" МВС "ЛНР" Корнет. 

Присутні на мітингу пояснили мету своєї акції: "Ми, підприємці Луганська сьогодні 27 Січня вийшли на стихійний мітинг, з приводу податкового кодексу. Ми вимагали повернути спрощену єдину систему оподаткування, узаконити і спростити систему ввезення товару ".

Джерело: Інформатор


Головне сьогодні