Ініціативну групу з 15 чоловік, що братимуть активну участь у підтримці українських солдатів, створили на гірничо-збагачувальному комплексі компанії «Велта».

Про це Точці доступу повідомили у прес-службі компанії.

Першочергове завдання — екіпірувати робітників компанії, що зараз мобілізовані. За даними підприємства, з шести мобілізованих працівників «Велти» двоє зараз знаходяться у гарячих точках Донецької області, четверо проходять підготовку в Новомиргороді.

Обговорюється також питання централізованої здачі крові.

— Ще на початку АТО «Велта» включилась у процес підтримки української армії. Тож ми готові підтримати ініціативу наших співробітників як у моральному, так і в матеріальному аспектах, — сказав виконавчий директор ТОВ ВКФ «Велта» Юрій Вольський. — Ми пишаємось, що поряд із нами працюють люди, що так само, як і ми, націлені на підтримку єдності українців та цілісності нашої країні.

Нагадаємо, навесні за рахунок компанії закуплено обмундирування (армійський одяг і взуття) та постільні комплекти (білизна, матраци, подушки і ковдри) на 450 чоловік.

Координатор групи — начальник виробничо-диспетчерської служби ТОВ ВКФ «Велта» Володимир Хромих, тел.: +38 (050) 362 17 90.


ДОВІДКА. ТОВ Виробничо-комерційна фірма «Велта» — українська компанія, що створена у 2000 році та володіє двома ресурсними активами в Кіровоградській області — Лікарівським та Бирзулівським родовищами. На базі останнього компанія побудувала протягом рекордних 8 місяців 2011 року гірничо-збагачувальний комплекс із видобутку та переробку ільменітового концентрату.

Загальна кількість створених робочих місць — понад 600.

Генеральний директор компанії — Андрій Бродський.

«Велта» — одна з небагатьох українських гірничих компаній, що підтвердила ресурсну базу родовища за міжнародними стандартом JORC. «Велта» веде прозорий та соціально відповідальний бізнес, це підтверджує міжнародний фінансовий аудит, який щороку проводять спеціалісти Backer Tilly.


Головне сьогодні