Українська співачка і телеведуча Надія Мейхер-Грановська розповіла про кулінарні вподобання в її родині і знялася в спокусливій фотосесії.

Екс-солістка гурту ВІА Гра і українська телеведуча Надія Мейхер-Грановська розповіла про те, які страви вона готує вдома, а які краще їсти в ресторанах і доповнила інтерв'ю своїми пікантними знімками. Надія зізналася, що для свого чоловіка бізнесмена Михайла Уржумцева вона любить готувати сама і сам процес приготування доставляє їй величезне задоволення.

Артистка розповіла, що в її родині кулінарні смаки у всіх відрізняються: 12-річний син Ігор любить страви італійської кухні, особливо - пасту болоньєзе, трирічна донька Аня обожнює каші, а чоловік Михайло не відмовиться від простих домашніх страв. Співачка поділилася, що вона воліє меню середземноморської кухні і цінує її за легкість і цікаве поєднання смаків.

Українська телеведуча порадувала шанувальників спокусливою фотосесією на кулінарну тематику. Надія позувала перед фотокамерою в чорному обтягуючому сукню з глибоким декольте з червоною накидкою і за задумом фотографа пікантно забруднила свої пишні груди в борошні.

"Івона"

мейхермейхер1


Головне сьогодні