Народний депутат із Кропивницького Олександр Дануца зареєстрував депутатський запит, у якому пропонує перенести центральний ДРАЦС у приміщення на подвір'я обласного управління юстиції по вул. Дворцова, 6/7.

Текст депутатського звернення Олександр Дануца оприлюднив на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нардеп зазначає, що приміщення, в якому наразі розміщується ДРАЦС, знаходиться в аварійному стані, має неестетичний вигляд та не має місць для паркування авто.

Натомість приміщення, в якому зараз розташовується обласне управління юстиції, відреставроване, розташоване вигідно територіально та має місця для паркування. Єдиним недоліком будівлі є відсутність приміщення необхідного розміру для облаштування зали офіційних церемоній. Зважаючи на це, Олександр Дануца спільно з начальником ГТУЮ в області Вадимом Гуцулом пропонують збудувати зал офіційних церемоній позаду ГТУЮ на подвір'ї, яке зараз використовується виключно для паркування автомобілів. Також нардеп пропонує облаштувати там фонтан, лавки та зони з різним ландшафтним дизайном.

Вадим Гуцул  залучав архітекторів, які на волонтерських засадах безкоштовно займались розробкою ескізів. І, згідно попередніх підрахунків, на реалізацію такого проекту потрібно близько 3 млн грн.

Ескіз зали офіційних церемоній


Читайте також: У Кропивницькому замість площі Героїв Майдану пропонують створити парк

Читайте також: На Кіpовогpадщині пpацівники СБУ бpали гpоші за інфоpмацію з телефонів


Головне сьогодні