Криміногенну ситуацію обговорили на позачерговій п’ятдесятій сесії міської ради сьогодні, 20 липня, передає кореспондент Точки доступу.

- Криміногенна ситуація у місті жахлива. Крадуть батареї в під’їздах, каналізаційні люки. По місту зупинено 53 ліфти через крадіжку кабелів. На кожній зупинці торгують самогоном. Складна ситуація в країні змушує людей іти на крайні міри і красти. Ми повинні якось вплинути на ситуацію. Іншого шляху ніж створення народної дружини, яка б патрулювала місто, я не бачу, - розповів секретар міської ради Іван Марковський.

Проте питання про створення народної дружини на порядок денний не виносилося. Натомість депутати заслухали звіт в.о. начальника Кіровоградського міського відділу УМВС України в Кіровоградській області Володимира Гавриленка, який розповів про криміногенну ситуацію в місті.

Міська рада ухвалила звернення до прокурора області та начальника міліції стосовно покращення криміногенної ситуації в місті. Депутати дали місяць в.о. обв’язки очільнику МВ УМВС для покращення ситуації. Його звіт буде заслухано на наступній сесії.

Фото Олександра Козловського, Точка доступу


Головне сьогодні