Новомиргородська спеціальна школа Кіровоградської обласної ради запрошує на навчання учнів з особливими освітніми потребами, які мають порушення слуху або тяжкі порушення мовлення  за програмами Нової Української Школи.

У закладі оформлені за сучасними вимогами кабінети, де встановлено спеціальне корекційне та реабілітаційне обладнання  для навчання, присутні методична та дидактична література, створені освітні зони за вимогами Нової Української Школи.

Функціонують кабінети лікувальної фізичної культури, ритміки, швейної справи, обробки деревини, сенсорна кімната, бібліотека.

Кожен навчальний кабінет забезпечений інтернет покриттям. Уроки інформатики проводяться в сучасних комп’ютерних класах.

У закладі організовано систему дистанційного навчання із корекційно-розвитковим супроводом. Педагоги закладу ефективно працюють з учнями в онлайн та офлайн режимах, враховуючи можливості та рівень забезпечення інтернет ресурсами кожного учасника освітнього процесу.

Соціально-психологічна служба школи сприяє створенню умов для соціального та інтелектуального розвитку учнів, охорони психічного здоров'я, надання психологічної та соціально-педагогічної підтримки всім учасникам освітнього процесу. Навчальний заклад тісно співпрацює з органами охорони здоров'я, соціального захисту, сім'ї та молоді, внутрішніх справ, іншими зацікавленими відомствами, а також  із громадськими та благодійними організаціями.

У позаурочний час вихованці мають змогу обирати для себе заняття за інтересами. Великою популярністю серед всіх учнів школи користуються театрально-ігровий та хореографічний гуртки, де навчаються акторської майстерності і малята, і старшокласники. Всі свої художні, мелодекламаційні та хореографічні постановки гуртківці презентують під час загальношкільних заходів. Неодноразово вихованці цих гуртків ставали учасниками та переможцями обласних та всеукраїнських конкурсів.

На високому рівні у спеціальній школі - спорт. Тут функціонують секції з баскетболу, волейболу, настільного тенісу, греко-римської боротьби. Спортсмени мають досягнення не лише Всеукраїнського рівня, а й Європейського. У 2019 році учень 12 класу Потьомкін Вʼячеслав виборов золото з греко- римської боротьби серед кадетів та юніорів з порушенням слуху та чемпіонату Європи.

Команди дівчат та хлопців завжди приймають участь у чемпіонатах України з волейболу та баскетболу. Багато хто з них входять до складу молодіжних збірних.

Якщо перспектива навчання у цій спецшколі вас зацікавила, звертайтеся за телефоном довідок (096)6716470.



Головне сьогодні