У пологовому відділенні Новомиргородського РТМО померла мати пʼятьох дітей.

Як повідомляє кореспондент Точки доступу, 37-річна Оксана Савлук померла у пологовому відділенні Новомиргородського РТМО 15 серпня – сюди жінку доправили, щоб вона дала життя своїй пʼятій дитині.

Як повідомили у Тишківській сільській раді (саме на територію цієї сільради Оксана переїхала у 2010 році), жінка була гарною матірʼю своїм дітям. У Тишківці проживала з чоловіком у цивільному шлюбі. Троє дітей народила від першого чоловіка, з яким розлучилася – наразі він перебуває у місцях позбавлення волі.

Другий чоловік і старших дітей не ображав, і свою власну дитину, яка народилася чотири роки тому, визнав. Ніяких особливих клопотів ця багатодітна родина не завдавала.

Зараз виникає питання про долю всіх неповнолітніх дітей Оксани. Органи опіки називають інформацію про те, що буде з ними, конфіденційною. Найстаршому сину виповнилося 17, найменшій дитині – всього кілька днів. Батько трьох старших, як ми вже зазначали – у місцях позбавлення волі. Та й чоловікові, який останнім часом з Оксаною жив, не позаздриш – на ньому зараз відповідальність за власних двох малюків, більшому з яких – 4 роки.

За інформацією ТД, про смерть у пологовому відділенні медики правоохоронців не повідомляли принаймні кілька днів, тож померла жінка за документами ще кілька днів була живою.

Причини смерті будуть визначатися фахівцями судово-медичної експертизи.


Головне сьогодні