18 виконавців візьмуть участь у півфіналі Національного відбору представника від України для участі в "Євробаченні +2016".

Організатори Національного відбору на "Євробачення-2 016" спільно з музичним продюсером Костянтином Меладзе визначили імена учасників, які пройшли до півфіналу.

У півфінал пройшли SunSay, Джамала, The Hardkiss, Анастасія Приходько, Лавіка, Аїда Ніколайчук, Вікторія Петрик, НеAнгели, Peaks of Kings, Світлана Тарабарова, ALLOISE, Аркадій Войтюк, Brunettes Shoot Blondes, Pringlez, Pur: Pur, Антоніна Матвієнко, Japanda, Владислав Курасов.

За словами продюсера Костянтина Меладзе, в півфінал пройшли найбільш підготовлені до відбору виконавці. Критеріями при виборі учасників були якісний оригінальний матеріал, харизматичність виконавця і вокал хорошого рівня.

Півфінали Національного відбору і фінал 21 лютого пройдуть у прямих ефірах на телеканалах СТБ і UΛ: Перший. За підсумками глядацького та суддівського голосування під час прямих ефірів стане відоме ім'я представника від України.

Джерело: Бульвар


Головне сьогодні