Олександрійський міський відділ міліції проводить низку заходів, спрямованих на профілактику вчинення неповнолітніми адміністративних та кримінальних правопорушень, а також виявлення юних жителів міста, що залишились без догляду дорослих під час осінніх шкільних канікул у період з 22 жовтня по 3 листопада.

Про це Точці доступу повідомили в СЗГ УМВС в області.

До відповідного відпрацювання у місті Олександрії залучені працівники кримінальної міліції у справах дітей, дільничні інспектори міліції та співробітники служби у справах дітей.

Насамперед, правоохоронці вживають заходів щодо виявлення осіб, які втягують неповнолітніх у злочинну діяльність, а також жебрацтво, алкоголізм, наркоманію.

Поза увагою міліції не залишились і торговельні заклади міста, які перевіряються на дотримання вимог законодавства про заборону продажу неповнолітнім алкогольних та тютюнових виробів. Крім того, правоохоронці здійснили перевірки закладів відпочинку щодо перебування у них у вечірній та нічний час дітей без супроводу дорослих.

За місцем проживання міліціонери відвідали вже третину неблагополучних сімей, які стоять на обліку, та провели з батьками профілактичні бесіди, адже вони відповідають за своїх дітей.


Головне сьогодні