Разом зі своєю командою Олег Ляшко зустрівся з виборцями у Бобринці та Новгородківці. Відомий своєю прямолінійністю, відвертістю, щирістю та близькістю до людей політик викликає повагу і довіру в українців, які втомилися від порожніх обіцянок та сподівань на краще. 

Країні потрібні термінові рішучі дії, інакше незабаром у ній залишаться самі пенсіонери та соціально незахищені люди – решта просто поїдуть шукати кращої долі за кордоном, і це явище вже сьогодні набуває загрозливих масштабів. Цілий пакет законопроектів від радикалів спрямований на розвиток економіки, збільшення добробуту українців, збільшення зарплат, відновлення виробництва, відновлення поваги до людей праці. 

Ми пропонуємо альтернативу – шлях розвитку країни: відновлення економіки, наведення порядку в країні, наведення порядку у владі, дисципліни, відповідальності влади перед громадянами, - підкреслює Олег Ляшко.

Заборона на продаж землі іноземцям за безцінь - одне з пріоритетних питань, якому лідер РПЛ приділяє першочергову увагу. 

Позиція Ляшка: людям потрібна не продаж землі, а безкоштовне переоформлення земельних паїв і державна підтримка. Держава буде викуповувати земельну ділянку за ринковою ціною і здавати фермерам у довгострокову оренду. І це стане ресурсом для відновлення фермерського класу і відродження села. 

Тоді як за нинішніх умов ринок землі призведе до обезземелення селян. Політик наголошує: господарем землі має бути український селянин, а не іноземець. І її повинен отримати кожен, кому таке право передбачено законом. 

Ми пропонуємо змінити закон і встановити мінімальну плату за пай на рівні 15 %. А не так, як сьогодні, -- в одному селі 10%, а в іншому селі платять гнилою половою, яку кури не їдять, - говорить лідер РПЛ і додає про інші проблеми селян. - Я не дам нікому забути про село, про людей, про корову. Моя політика – дати 5 тис. грн дотації на кожну корову. Заборонити продаж пальмової олії. Встановити мінімальну ціну на молоко, щоб молоко не було дешевше за воду.

Також серед основних планів команди Олега Ляшка – зміцнити економіку та побороти бідність: 

Закінчення епохи бідності - це радикальна зміна економічної політики, підтримка національного виробництва, ставка на національного виробника, збільшення заробітних плат, перерахунок пенсій, справедливі тарифи і справедлива економіка, від якої кожна українська сім’я буде мати дохід, добробут і перспективу, а не лише оточення Президента, як було раніше. Досить бідності! Досить жадібності при владі! Нам потрібна зміна економічної політики і зміна політичних еліт.

Крім того, Олег Ляшко вимагає від Президента скасувати рішення уряду про підвищення ціни на газ, що дозволить знизити тарифи як мінімум удвічі. Тарифи – це проблема номер один в Україні, адже кожна третя сім'я не може платити за комуналку. 

Очільник Радикальної партії знає про це не з чуток, бо кожна його зустріч у будь-якому місті чи селі не обходиться без скарг людей на платіжки із захмарними сумами – мільйонам українців, які повинні платити за газ вдвічі більше, ніж пенсія, зовсім не весело.

Передвиборча агітація


Головне сьогодні