На території Кіровоградщини з травня по липень тривала операція "Перевізник", в рамках якої працівники патрульної поліції перевірили 3204 транспортних засоби, що перевозять пасажирів.

Про це повідомила заступниця начальника управління патрульної поліції в області Марія Журавель під час наради з перевізниками сьогодні, 25 липня, інформує Точка доступу.

Вона зазначила, що за цей період було виявлено ряд порушень. Це і відхилення від маршрутів, і стоянки в невстановлених місцях для посадки/висадки пасажирів.

За порушення проїзду на заборонений сигнал світлофора за останні півроку було складено понад 1000 постанов. За технічну несправність транспортних засобів зафіксували 95 порушень. Всього в рамках операції "Перевізник" працівники патрульної поліції склали 421 адміністративних матеріалів.

Марія Журавель також нагадала, що 20 липня протягом доби в Україні сталося 4 ДТП з тяжкими наслідками. Начальник управління "Укртрансбезпеки" в області Олександр Кокуленко повідомив, що у зв'язку з цими подіями в області створили 2 мобільні групи, які в цілодобовому режимі проводять перевірки транспортних засобах. Також він наголосив, що транспорт для перевезення пасажирів часто не має дозвільних документів, таких, як договори та страховка.

Читайте також: У міськраді Кропивницького розповіли, коли і куди їздитимуть новопридбані автобуси


Головне сьогодні