Сьогодні, 26 жовтня, в дитячому садку №27 у Кропивницькому дитині стало зле – у дівчинки посиніли губи й почалися судоми.

Про це у фейсбук-спільноті "Батьківська рада Кропивницького" повідомила мати дитини Оксана Деминтієнко.

Мені зателефонували з дитячого садка (яслі, 27 садочок ) і повідомили, що у дитини посиніли губи й почалися судоми. В лікарні сказали, що це від переохолодження і вкололи анальгін з димедролом. Руки дитини, дійсно, були дуже холодні, хоч одягнена вона була тепло, – йдеться в повідомленні.

За словами жінки, опалення в дитсадку немає, електричні прилади встановлювати не можна.

Зранку на вулиці мінус три. Як це, скажіть, називається? Дуже вдячна виховательці за те, що оперативно мене набрала і ми одразу були в лікарні. На "гарячу" лінію міського голови зателефонувала. Скільки можна економити на дітях?, – обурюється жінка.

У коментарі редакції пані Оксана зазначила, що допомогу дитині надавали у поліклініці на Балашівці. Зверталася жінка до своєї сімейної лікарки. Та призначила лікування дитині. Наразі дівчинка вдома, в неї температура і ознаки циститу. На черговий огляд дитину чекають у п'ятницю. На "гарячій" лінії жінці повідомили, що відповідь на її скаргу нададуть до 9 листопада. 

Точка доступу звернулася за коментарем до міської ради. Там пообіцяли невдовзі прокоментувати цю інформацію. В пресслужбі зазначили, що не в усіх дитсадках до включення котельні можна використовувати електрообігрівачі. Адже не в усіх закладах електромережа витримає додаткове навантаження.

Читайте також: У правобережній частині Кропивницького увімкнули централізоване опалення

Фото обкладинки: Укрінформ


Головне сьогодні