760 тисяч 515 гривень 46 копійок – таку суму компенсацій за матеріальну та моральну шкоду запросили потерпілі внаслідок ДТП за участі екс-міліціонера карного розшуку Євгена Тального.

Відповідні заяви потерпілі подали до Кіровського районного суду Кіровограда, який сьогодні слухав справу Тального, передає кореспондент Точки доступу.

Так, родичі однієї із загиблих внаслідок ДТП хочуть 22 тисячі 300 гривень матеріальної шкоди (витрачені на поховання) та 300 тисяч гривень моральної компенсації. Родичі другої загиблої хочуть 9 тисяч 860 гривень матеріальної та 200 тисяч гривень моральної компенсації. Родичі потерпілої, яка залишилася живою, хочуть 200 тисяч гривень компенсації за моральну шкоду. Водій маршрутки, в яку врізався „БМВ” Тального, хоче 15 тисяч 270 гривень 5 копійок (15 тисяч – моральна шкода, решта суми – компенсація за лікування). Матеріальна шкода за пошкодження маршрутки становлять 13 тисяч 85 гривень 41 копійку.

Підсудний визнає компенсацію частково та вважає моральну компенсацію завеликою, оскільки, за його словами, він втратив роботу і не зможе виплатити такі суми. Матеріальну шкоду, на думку Тального, має виплатити його страхова агенція.

Нагадаємо, сьогодні Кіровський суд розпочав слухання справи міліціонера, який, керуючи автомобілем BMW, врізався у маршрутку, в результаті чого загинули дві жінки. Сьогодні опитали підсудного, після чого суд оголосив перерву до 11 серпня.


Головне сьогодні