Після скандалу, що розгорівся в мережі, на захист нардепа Сергія Тарути стали бійці «Азова», повідомляє Politeka.

Заслуги українського політика Сергія Тарути в підтримці українських воїнів у боротьбі з проросійськими окупантами на сході України незаперечні. Нещодавно про це заявив заступник міністра внутрішніх справ України Вадим Троян. 

Напередодні в мережі стався галас через обмовку Сергія Тарути, коли той виступав у рідному регіоні і в звільненому роками раніше українськими бійцями Маріуполі. Деякі з опонентів політика відразу ж «вчепилися» до випадкового слова і спробували роздути скандал. Після інциденту на захист Сергія Тарути виступили українські воїни – зокрема екс-боєць і заступник командира відомого «Азова» Вадим Троян.

Є хвиля, яку штучно розганяють ЗМІ, щодо виступу Тарути в Маріуполі. Зрозуміло, що вибори, і кому це вигідно. Ми відстояли Маріуполь разом з «азовцями», маріупольцями. Так нам багато чого вдалося, завдяки Таруті, – написав Вадим Троян в мережі.

Екс-боєць «Азова» додав, що саме допомога Сергія Тарути для полку була величезною і критично важливою на той момент.

Він власними коштами допомагав "Азову", привозив інструкторів, брав участь в обороні і визволенні міста. Помилився в виступі, але це з кожним може трапитися. Але він не зраджував рідне місто і державу. А зраду шукайте в "Укроборонпромі", – підсумував Вадим Троян.

Читайте також: Партія Вакарчука увійшла до трійки найрейтинговіших, "Слуга народу" лідирує – опитування



Головне сьогодні