Слідчий відділ прокуратури області завершив досудове розслідування резонансного кримінального провадження, розпочатого за фактом вчинення правоохоронцем дорожньо-транспортної пригоди, внаслідок якої загинули дві пасажирки маршрутного таксі.

Про це Точці доступу повідомили у прес-службі прокуратури області.

Як встановлено досудовим розслідуванням, правоохоронець був тверезий, аварія сталася внаслідок перевищення ним допустимої швидкості руху та порушення низки правил безпеки дорожнього руху.

В ході розслідування проведено 18 судово-медичних та авто-технічних експертиз, отримано покази свідків, слідчі прокуратури області зібрали беззаперечні докази вини правоохоронця.

Наразі кримінальне провадження з обвинувачення міліціонера у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого) КК України, скеровано до Кіровського районного суду Кіровограда для розгляду по суті.

Нагадаємо, 29 травня у Кіровограді BMW, яким керував співробітник міліції, врізався у маршрутку. В результаті аварії на місці пригоди загинули двоє пасажирок маршрутного таксі.


Головне сьогодні