До редакції Точки доступу звертаються люди зі скаргами на відсутність тепла у будинках. Зокрема мова йде про будинки за адресами п-т Університетський, 23, корпус 1 та 2, вул. Героїв України, 12, корпус 4, Героїв України 30.

Мешканці говорять, що неодноразово зверталися до ДП «Кіровоградтепло» та КП «ЖЕО № 4» і навіть на «гарячу лінію» міського голови.

В аварійно-диспетчерській службі «Кіровоградтепло» Точці доступу повідомили, що теплоносій подається до всіх будинків, аварійних ситуацій немає.

В даний час все працює нормально. Тепло в будинки подається, температура теплоносія на подачі 60 градусів. Людям потрібно звернутися в ЖЕО, щоб слюсарі розповітрили батареї, - повідомили в диспетчерській.

Натомість представники «ЖЕО № 4» всю провину перекладають на тепловиків та повідомляють, що у всіх будинках, які знаходяться на балансі цього ЖЕО, відсутній перепад тиску теплоносія, що призводить до неякісного надання опалення.

Представники ЖЕО звернулися до начальника ГУ ЖКГ Віктора Кухаренка з офіційною скаргою на те, що теплопідприємство відмовляється вирішити це питання.

В ДП «Кіровоградтепло» обурюються цією ситуацією та запевняють, що вчора, 13 листопада, їхній представник разом зі слюсарями ЖЕО були в проблемних будинках.

Самі слюсарі визнали свою провину. Вони забули відкрити задвижки на дім та не розповітрили систему, тобто не підготували будинок до зими, - зазначили в аварійно-диспетчерській службі ДП «Кіровоградтепло».

Допоки триває «війна» між ЖЕО та тепловиками люди в морози залишаються без тепла та мерзнуть в квартирах. Біганина між різними інстанціями не дає результату.

Справа в тому, що я звертався в тепломережу, і вони зобов’язані були прийти і перевірити, чи правдиве моє повідомлення та скласти акт-претензію, але вони цього не зробили, а розповідали про пориви, аж поки я не звернувся до них з письмовою скаргою. В «ЖЕО №4», починаючи з 2.11.2018, повідомляли мені, що "розвоздушити" систему неможливо, оскільки немає тиску. Замкнуте коло: тепловики перенаправляють в ЖЕО, в ЖЕО направляють звертатись в тепломережу, мені набридло, - зазначив обурений мешканець будинку, в якому й досі відсутнє тепло.

Нагадаємо, за офіційною інформацією стaном нa 13 листопaдa у Кропивницькому 788 житлових будинків з теплом, що стaновить 98 %.

Довідка. «ЖЕО №4» обслуговує мешканців вулиці Пацаєва, Героїв України, Попова, Жадова, просп. Університетський, Волкова, Юрія Олефіренка ( раніше Коньєва).

Читайте також: У Кропивницькому вже близько 40% субсидій автоматично перерахували

Читайте нас у Telegram та FacebookПідписуйтеся на наші сторінки та будьте в курсі останніх новин. 

Фото на обкладинці korabelov.info


Головне сьогодні