Більшість жінок комплексують з приводу своєї зовнішності, оскільки оцінюють себе суб'єктивно. Насправді з чоловічої точки зору все може виглядати зовсім навпаки. А недоліки навпаки бути достоїнствами в очах сильної статі.

10. Ноги. Навряд чи ноги будуть першим, що прийде вам на думку, якщо вас попросять перерахувати сексуальні частини тіла. Тим не менш, багато чоловіків готові нескінченно насолоджуватися видом жіночих ніжок, особливо якщо вони на підборах, а нігті пофарбовані в милий і живий колір. Маленькі і тонкі гомілки теж бажані. Така комбінація візуально робить жіночі ноги набагато меншими за чоловічі, що притягує особливу увагу протилежної статі.

9. Спина. Як не дивно, але спина, ймовірно, одна з найменш популярних частин тіла, які жінки назвали б сексуальними для чоловіків. Однак вони не праві, досить згадати, як часто миготять оголені жіночі спини під час «гарячих» фотосесій, а сукні з вирізом на спині здатні закрутити голову не одному чоловікові. Витягаючись і вигинаючи спину, ви змусите спітніти майже всіх представників протилежної статі.

8. Живіт. Всім чоловікам подобаються підтягнуті жінки, і живіт - одна з тих частин тіла, які не слід запускати. Майже в кожному опитуванні жіночий живіт займав лідируючі місця. За словами більшості опитаних, їм приємно бачити підтягнутий живіт, але не позбавлений округлостей, іншими словами, частка жіночності не зашкодить, тому не слід надто захоплюватися сушкою тіла.

7. Волосся. Волосся часто є символом, який вирізняє жінок від чоловіків, тому не дивно, що воно також вважаються однією з найсексуальніших частин жіночого тіла. Хтось любить брюнеток, хтось - блондинок, але більшість, так чи інакше, приваблює довге м'яке волосся. Знаходяться, звичайно, екстремали, які воліють дам з короткою стрижкою, але це, скоріше, виняток, ніж правило.

6. Стегна. За даними опитувань, чоловіки віддають перевагу жінкам з більш округлими стегнами.

5. Посмішка. Насправді, посмішка - найпотужніша зброя! Мало хто здатний встояти перед видом чарівно усміхненої жінки. Опитувані чоловіки заявили, що посмішка так діє на них з тієї причини, що дає зрозуміти, що жінка поряд з ними щаслива, а як нам відомо, чоловіки люблять бути коханими.

4. Губи. Повні губи часто здатні привернути увагу чоловіків, але не варто дуже старатися з яскравими і темними тонами помади, які відвернуть увагу від інших важливих частин вашого обличчя.

3. Груди. Ми дісталися найбільш очевидних частин тіла. Глибоке декольте здатне змусити чоловіка розщедритися і витратити на частування дами трохи більше, ніж планувалося спочатку.

2. Сідниці. Відмінні сідниці з лишком компенсують скромні розміри грудей. Найчастіше, це лише питання особистих переваг чоловіків: багато хто воліє великі груди, інші ж ласі на сідниці. За даними опитувань, тут уподобання чоловіків настільки різноманітні, що будь-яка жінка може знайти собі партнера, який оцінить її форми по достоїнству.

1. Очі. Чоловіки люблять дивувати! На перше місце нашого списку, як не дивно, потрапили жіночі очі. За даними опитувань, незалежно від того, якими формами ви володієте, все може вирішити один лише сексуальний погляд.

Джерело: gazeta.ua


Головне сьогодні