Сьогодні, 16 вересня, в облдержадміністрації відбувся брифінг щодо тарифів і готовності області до опалювального сезону.

Про це повідомляє кореспондентка Точки доступу.

За інформацією заступника голови Кіровоградської ОДА Сергія Поліщука, теплогенеруючі підприємства регіону готові нині практично на 100%. Протягом року в області працювала робоча група по підготовці до опалювального сезону теплових підприємств. Неодноразово проводили виїзні робочі групи. Низку зауважень отримав Світловодськ, але міська влада всі зауваження прийняла і працює над їх усуненням.

Чиновник зауважив, що питанням сталого проходження опалювального сезону активно займаються і органи місцевого самоврядування. Міська рада Кропивницького, зокрема, виділила на підготовку теплогенеруючих підприємств 14,8 млн грн, Олександрійська міська рада — більше 13 млн грн. Загальна сума фінансової підтримки підприємств області складає 252 млн грн, із яких 70% вже профінансували.

Щодо тарифів, вони лишаються на рівні 7 грн 96 коп. за кубічний метр газу для побутових споживачів і 7 грн 42 коп. для підприємств теплокомуненерго. Підвищення тарифів не планується.

Читайте також: У КОЕК пояснили, скільки платитимуть жителі Кіровоградщини за електроенергію з жовтня

Фото обкладинки: Слово і діло


Головне сьогодні