Влаштування салютів та феєрверків можуть заборонити у Кіровограді до завершення бойових дій в країні.

Про це повідомив секретар міської ради Іван Марковський після інформації про феєрверки 2 серпня, у День скорботи.

- Ні, святкуйте собі на здоров'я, я розумію, весілля не хочеться переносити, але навіщо ж гуляти так гучно, так пафосно, та ще й - у День скорботи?! Невже ті, хто так веселився, не відчували, що це - кощунство по відношенню до тих, хто загинув, до їхніх близьких та рідних, урешті-решт по відношенню до всіх, хто співчуває цьому горю? І не можна сказати, що вони не знали про те, що в Кіровограді - День скорботи! Ми постійно про такі дні попереджаємо і мешканців через ЗМІ, і до власників закладів ресторанного господарства до кожного звертаємося особисто з проханням не вмикати в такі дні гучну музику, не влаштовувати салюти..

Іван Марковський доручив начальнику управління зі сприяння розвитку торгівлі та побутового обслуговування Наталії Бабенко попередити власників всіх ресторанів та кафе про неприпустимість ввімкнення гучної музики та влаштування феєрверків у Дні скорботи.

Також буде вивчено питання про можливість заборони рішенням виконкому чи міської ради влаштування феєрверків на час, поки в Україні ведуться військові дії.

За матеріалами сайту міськради


Головне сьогодні