Всеукраїнська агропромислова виставка „АгроЕкспо” відбудеться у Кіровограді з 2 по 4 жовтня 2014 року.

Для представлення своєї продукції на виставці пропонується взяти участь широкому колу підприємств, а також приватним підприємцям та всім бажаючим на безоплатній основі.

Профільні підприємства, які можуть бути представлені в тематичних виставках та в розділах «Рослинництво», «Тваринництво», «Транспорт і спецтехніка», можуть взяти участь у тематичних секторах із вибором місця розташування на платній основі.

У ході виставки планується проведення «Покровського ярмарку». До участі у ньому будуть запрошені всі райони області та міста обласного підпорядкування. Кожен район (місто) представлятиме свою експозицію (виставка та продаж промислових товарів і товарів народних промислів, оздоблення, концертна програма, розваги).

За результатами участі у ярмарку щоденно визначатимуться переможці та буде організовано нагородження учасників у наступних номінаціях:

«Кращий творчий виступ»;

«Найсмачніше частування» (кращий борщ, юшка, вареники тощо);

«Найкраще оформлення експозиції»;

«Найкреативніший район»;

«Найвеселіший район»;

«Мистецький край»;

«Найбільший торгівельний потенціал» тощо.

З метою резервування необхідних площ та додатковою інформацією щодо участі у виставці звертайтесь до управління економіки Кіровоградської міської ради за ел.поштою: ekonomkr@mail.ru або за телефоном 24-46-46 чи 066 081 20 71.

За матеріалами сайту Кіровоградської міськради


Головне сьогодні