Волонтери притулку для нужденних "Будинок милосердя" у Кропивницькому шукають психолога, який би змiг надати квалiфiковану допомогу подружжю, яке намагалося скоїти самогубство.

Пpo цe у кoмeнтapi Тoчцi дoступу пoвiдoмив зaснoвник тa oчiльник Кpoпивницькoгo мoлoдiжнoгo фopуму "Милoсepдя" тa пpитулку "Будинoк милoсepдя" Вoлoдимиp Лєбєдєв.

За його словами, пригода сталася 15 сiчня. Полiцiя привезла до притулку двох молодих людей – Наталю та Миколу. Вони хотiли стрибнути з недобудови у Кропивницькому – так званого Колiзею. Правоохоронцi i рятувальники, на щастя, вiдмовили подружжя вiд суїциду.

Як з’ясувалося, на такий крок пара пiшла через життєвi негаразди – в них немає житла, немає роботи. Останнiм часом вони фактично мешкали на вулицi. Через такi обставини їхню маленьку дитину, яка тiльки-но народилася у груднi, соцслужби вилучили з родини. Маля наразi у лiкарнi.

Молодi люди не вживають алкоголь. Це звичайна сiльська родина з одного з районів Кіровоградщини, яка потрапила у складнi життєвi обставини. Чоловiк i дружина однолiтки – їм по 21-му року.

Наталя та Микола готовi змiнювати своє життя. Наразi жінка допомагає по господарству в "Будинку милосердя". Одна iз мешканок притулку – мати з дитиною – вчить молоду жiнку поводженню з немовлям. Та активно цiкавиться, як доглядати за дитиною i мрiє забрати назад своє маля. До слова, батькiв у Наталi немає.

Миколу залучили до будiвництва притулку для постраждалих вiд домашнього насильства. Вiн отримуватиме зарплату i згодом зможе орендувати окреме житло.

Охочих допомогти просять дзвонити за номером 073-007-007-8.

Читайте також: На Кіровоградщині сталася ДТП з двома потерпілими (ФОТО)


Головне сьогодні