Світловодським депутатам запропонують обрати на посаду секретаря міської ради представника Опозиційного блоку Сергія Миська. Відповідний проект рішення вже підготовлений.

Про це Точці доступу повідомили в прес-службі обласної організації ВО «Свобода». 

«Свободівці» звинувачують у такому кроці міського голову Світловодська Валентина Козярчука, який є представником «УКРОПу».

- Першим фактором я би назвав особисту проблему пана Козярчука, який, здається, не бачить різниці між одноосібним прийняттям рішень у себе на приватному підприємстві і процесом ухвалення колегіальних рішень на сесії міськради, – зазначає депутат облради Руслан Степура. – Другий фактор – це напевно бізнес інтереси: його власні та його оточення. І третій – це відомий на всю Україну персонаж Лесик Довгий, обраний народним депутатом по скандальному 102-му виборчому округу Світловодська, який безумовно розглядає міськраду як своєрідний трамплін для проходження в парламент і на наступних виборах.

Зазначимо, що дві попередні кандидатури від «Народного Контролю» та УкрОПу, запропоновані міським головою Світловодська на посаду секретаря міськради, не знайшли підтримки у депутатів. 

 


Головне сьогодні