1 червня в Світловодську пройшов “Парад колясок”.

Про це повідомляє "Світловодська газета".

пеленки светловодскВ ньому взяло участь 52 учасника.

Багато учасників представляли свій образ в патріотичному стилі, дуже приємно бачити, що дітей змалку привчають любити і поважати свою Батьківщину, і показують що українські символи та одяг не лише знак відданості та патріотизму, а ще й дуже стильно та гарно.

Окрім патріотичних композицій, була маса різноманітних цікавинок. Виявилось, що молодим мамам та татам, фантазії не позичати. Були тут і казкові герої, такі як: принцеси, королі, пірати, бетмени, юнні рятівники та лікарі – навіть декілька циганських таборів.

Цікавою була композиція єдиного татуся на конкурсі, який представляв свою красуню-доньку на “рожевому Бентлі”, хоча приготування до конкурсу, за його словами, тривало лише 15 хвилин, це не завадило справити позитивне враження на глядачів.

Всі конкурсанти гарно себе показали і вражали своєю винахідливістю – демонстрували, як з підручних матеріалів можна оформити оригінальну композицію.

Доки йшло голосування за приз симпатій глядачів, для дітей провели багато веселих ігор та вікторин – фанти, надування мильних бульбашок, гра на уважність та багато інших.

Найкращою командою на думку глядачів стала команда №29 Анна і маленький Денис з композицією “Табор”, інші отримали диплом учасників та смачні призи.

Нагадаємо, вже кілька років поспіль акцію "Кіровоград у пелюшках" проводить кіровоградська газета "Україна-Центр".


Головне сьогодні