Активісти ГО "Майбутнє без меж" провели Фестиваль свідомого батьківства, на якому у гостей свята була можливість весело і з користю відпочити у світловодському парку ім. Шевченка, інформує "Інтернет видання Світловодськ".

Метою фестивалю стало бажання привернути увагу громадськості до сім’ї та усвідомленого батьківства, підняти значимість сімейних цінностей, екологічного родинного відпочинку і впровадити новий метод – "сімейний розвиваючий відпочинок".

Основною вимогою заходу стало гасло "Робимо все разом з батьками" і завдяки цьому на майданчику поруч з малятами танцювали, стрибали і розважались усміхнені батьки.

Протягом чотирьох годин наші гості мали змогу долучитись до творчих майстерень, помалювати усією родиною, позмагатись у конкурсах та розвагах, прийняти участь у танцювальному майстер-класі, поспілкуватись із представниками Православного просвітницького центру та поніжитись на сонечку під об’єктивом фотоапаратів у фото-зоні "Щаслива родина". Всі гості та учасники отримали приємні подарунки.

Головною родзинкою свята став конкурс вагітної краси "В очікуванні дива", участь в якому прийняли майбутні мами. Вони розказували про свого майбутнього малюка, писали йому, маленькому незнайомцю, листа на згадку і запечатували у конверт з грифом "Відкрити у 18".


Головне сьогодні