Олександрія понесла чергову втрату в зоні АТО - помер 45-річний Сергій Голинський, покликаний на військову службу по мобілізації.

Смерть наступила 17жовтня 2015 від загострення хронічних захворювань. У зоні АТО Голинський служив водієм.

Голинський Сергій Володимирович народився 21.11.1969 року, корінний олександрієць. Закінчив школу №17 і ПТУ №33. Служив строкову службу в морфлоті. Працював на розрізі "Костянтинівський" на розкривній ділянці.

У Голинського залишилася вдова Тетяна (з якою він був розлучений, але підтримував добрі стосунки) і 22-річний син Данило. Цього року останній закінчив Національний університет цивільного захисту України.

За Голинським сумують мати Алла Григорівна, отець Володимир Федорович, тітка по батьку Лідія Федорівна, близькі, друзі, колишні колеги.

Як повідомили у комунальному підприємстві "Ритуал", похорони відбудуться завтра, 24 жовтня. Прощальна церемонія пройде в ДК "Світлопольський" з 10 до 11:30. Голинського поховають на центральному кладовищі, де покоїться старший брат.

На сайті міськради з'явилася інформація, що 24 жовтня в Олександрії розпорядженням міського голови оголошено траурним днем. Необхідно приспустити прапори, скасувати розважальні та спортивні заходи. Міський голова, міськрада та виконавчий комітет висловили співчуття рідним та близьким Сергія.

Джерело: Моя Олександрія


Головне сьогодні