Олександрійська міськрайонна координаційна рада громадських організацій "Майдан" проведе свою презентацію в п'ятницю, 1 серпня, 0 17.00.

Про це пише «Моя Олександрія».

Захід відбудеться в районному будинку культури. Про це повідомив голова координаційної ради Володимир Конюшенко.

Нині до складу "Майдану" входять місцеві жителі - учасники столичного Евромайдана та активісти першого блокпосту. Вони займаються збором і доставкою гуманітарних вантажів у зону АТО, а також патрулюватимуть місто у вечірній і нічний час.

- Тим, що ми робимо, ми вже довели собі, що ми не ситуативний орган, який зібрався для однієї акції. І зараз ми хочемо розповісти, що робиться, і залучити якомога більше людей до співпраці. Хочемо, щоб громада отримала в місті та районі реальну владу, як це передбачено Конституцією, - розповів Конюшенко.

Він підкреслив, що "Майдан» - не політичне об'єднання.

- Ми поза політикою. Ми не на основі "Свободи" або якої-небудь іншої партії, ми - на основі громадської активності, - зазначив Конюшенко.

Нагадаємо, Володимир Конюшенко очолював Олександрійську РДА (лютий 2006 — 2008 р.р.). 19 серпня 2008  року прокуратура Кіровоградської області за матеріалами Служби безпеки України порушила кримінальну справу проти нього щодо отримання хабара розміром 5 тисяч гривень.


Головне сьогодні