З понеділка, 11 січня, на міських автобусних маршрутах Олександрії безкоштовний проїзд пільговиків скасовується через відсутність компенсації.

Перевізники підтвердили Моїй Олександрії, що їхня заява залишилося в силі, безкоштовного проїзду не буде.

"Все-таки, так. Поки на державному рівні ситуація не вирішиться, а я так розумію, що в якусь сторону вона зміниться 22 числа, коли депутати ВР вийдуть з відпустки", - прокоментував один з підприємців, що не побажав фігурувати в пресі .

"Із завтрашнього дня скасовуються перевезення всіх пільговиків, яких фінансувала держава. Пенсіонерів, та тих шести категорій, які вивішені в автобусах. Нехай всі, від кого це залежить, теж пишуть листи і повідомляють про ситуацію наверх", - додав джерело.

На питання, що 11 січня почнеться школа і виникне необхідність безкоштовно перевозити дітей з багатодітних сімей, підприємець відповів так:

"Жодна з категорій не потрапила під фінансування, і діти - на тому ж рівні, що й інші. Я прошу батьків теж підключитися і писати петиції наверх, щоб про проблему почули і почали ворушитися. Може, депутати Верховної Ради вийдуть з відпустки раніше" .

В кінці розмови перевізник повідомив, що деякі олександрійські транспортники вже замислюються про відмову від невигідних маршрутів: "Якщо до 1 лютого ситуація не врегулюється, то деякі перевізники будуть відмовлятися від невигідних маршрутів", - сказав він.


Головне сьогодні