Дорогі діти! Шановні тата, мами, дідусі і бабусі!

Усі ми в очікуванні одного з найчарівніших, найрадісніших для малечі свят – Дня Святого Миколая або Миколи-Чудотворця, якого в Україні здавна шанують як захисника, наставника і покровителя дітей.

Це свято приходить першим серед новорічно-різдвяних свят як добра зимова казка, вселяючи в наші душі світлі почуття, даруючи віру у здійснення найзаповітніших мрій. У цей день навіть дорослі сподіваються на диво, а діти з нетерпінням чекають ранку, щоб зазирнути під подушку або в чарівний чобіток, адже так приємно знайти там подарунок.

Шановні дорослі, звертаюся до кожного з вас: відкрийте свої серця для добрих справ, не обійдіть увагою жодної дитини! Особливо тих, кого обділила доля, хто лише мріє про родинне тепло, а поки що з нетерпінням чекає свята і дива, тому ваші любов і милосердя їм дуже потрібні.

Святий Миколай уже мандрує світом! Він неодмінно завітає до кожної домівки на Кіровоградщині! Хай це свято віри, світла і добра принесе щастя й затишок в кожну родину, хай сповняться мрії всіх хлопчиків і дівчаток.

Вірте у диво – і воно обов’язково станеться!

З повагою 

Голова обласної державної адміністрації


Сергій КУЗЬМЕНКО

Головне сьогодні