В ексклюзивному коментарі Точці доступу тато Катерини Володимир Заботкін розповів, що донька народилась у Кіровограді (нинішньому Кропивницькому – ред.) у 1998 році.

Навчалася в педліцеї (нині – Комунальний заклад "Ліцей "Науковий" – ред.).

Вищу освіту здобувала в Києві.

Бакалавр – торгово-економічний, магістр – в університеті ім. Шевченка. Обидва дипломи – з відзнаками! Міжнародні відносини.

катеерина заботкіна з родиною
Катерина Заботкіна з татом (ліворуч) і дідусем (праворуч). Фото: Володимира Заботкіна

Додав, що донька встигла виїхати з Гостомеля (дівчина там живе – ред.) в Київ вранці, коли 24 лютого 2022 року почалася повномасштабна війна.

Я щиро пишаюся донькою! Неймовірні почуття!  Вона дуже хотіла і змогла!

катерина заботкіна сурдопереклад євробачення
Катерина Заботкіна. Фото з її instagram-сторінки

Хореограф з Кропивницького Єгор Похиленко викладав у Катерини хореографію у центрі дитячої і юнацької творчості.

Коли дівчинка навчалась у другому чи третьому класі. Паралельно викладав так само хореографію у одній з модельних агенцій, яку відвідувала Катерина.

Сказав, що ще тоді помітив, що Катерина всебічно розвинута, спокійна, відповідальна і дуже багато трудиться задля досягнення мети.

Вона знала, чого хоче. Після цього, вже коли вона виросла, я її побачив у публікації товариша на Atlas Weekend (один з найбільших музичних фестивалів України - ред.) у 2021 році і вона там працювала сурдоперекладачкою.

Вчора, каже, не дивився фінал нацвідбору Євробачення (3 лютого - ред.), дізнався із соцмереж що Катерина "знову запалює".

IFrame

Читайте також: Лікарня на Кіровоградщині отримала обладнання майже на 20 млн грн від кoмандування ЗС США в Єврoпі


Головне сьогодні