Автоперевізники Кіровограда подали до міськради розрахунки, за якими рівень тарифу варіюється в залежності від режиму роботи та витрат від 2,47 до 4,75 грн.

Про це Точці доступу повідомили у Кіровоградській міській раді.

Вартість проїзду в кіровоградських маршрутках обговорювали на засіданні робочої групи з розрахунку тарифів на послуги пасажирських перевезень на міському транспорті, яке відбулося під головуванням заступника міського голови Сергія Васильченка.

Розрахунки подали ПП «ОЛІКС», ПАТ «Автобусний парк» 13527, КТ «Автолегіон – Варванської Ю.В.», ПП «УкрАвтоІнвест», ПП «Паритет Сервіс», ПП «Автобаз Кіровоград», ФОП Кобченко В.В.

Члени робочої групи одностайно висловились за  доопрацювання розрахунків, поданих перевізниками. Їх попросили врахувати попередні зауваження обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України та привести їх до вимог Методики розрахунку тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту.

Крім того, перевізникам нагадали про необхідність надати фактичні показники витратної частини та обсяги перевезених пасажирів за 2013 рік (з моменту початку здійснення перевезень відповідно до укладених договорів на перевезення пасажирів) та за 2014 рік.

Для забезпечення виконання вищезазначеного розпорядження перевізникам запропоновано подати всі матеріали до 14 липня 2014 року.

Нагадаємо, виконком міськради двічі за останні три місяці змінював вартість проїзду в кіровоградських маршрутках. Спочатку тариф підняли з 2 грн до 3 грн, потім знизили до  2,50 грн.


Головне сьогодні